Снимка trafficnews.bgИзвестен крадец е убитият в Пловдив пред Областна управа. Георги

...
Снимка trafficnews.bgИзвестен крадец е убитият в Пловдив пред Областна управа. Георги
Коментари Харесай

Обрат с убийството в Пловдив: Жоро Плъха не е заклан, а екзекутиран с един изстрел в сърцето!

Снимка trafficnews.bg

Известен апаш е убитият в Пловдив пред Областна администрация. Георги Джевизов от квартал " Изгрев " е умрелият в Пловдив мъж.

Жоро Плъха, прочут в крими средите, с удари на дребно. Хора от ъндърграунда го дефинираха пред Блиц като кокошкар. Има подозрения, че е употребявал опиати. Никога не е работил. Препитавал се е от дребни обири и апашки кражби.

 



По информация на Блиц от проверяващи   Плъха е бил разстрелян с един патрон в сърцето е премахнат известният в Пловдив апаш Жоро Плъха. Освен, че се работи по версия, да е бил хванат по какъв начин краде, другата съществена версия е да се е сбил с някого след скандал.

Намереният наоколо до мястото на закононарушението нож е благосъстоятелност на Плъха. Вероятно той се е опитвал да го употребява. На видеокамерите в региона на Областната администрация управа се вижда по какъв начин Плъха се движи в региона, само че не се вижда килърът му.

Започва прегледът на видеокамерите пред регионална администрация. Очаква се цялата закононарушение да бъде забелязано на материалите от камерите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР